maanantai 3. syyskuuta 2012

Median kommari- ja islamtautisilla toimittajilla ja kokoomuksen, sekä persujen kommaritaustaisella sormettajalla on tullut paska housuun:) Kiitämme Petri Kaivantoa hyvistä huomioista

Median kommari- ja islamtautisilla toimittajilla ja kokoomuksen, sekä persujen kommaritaustaisella sormettajalla on tullut paska housuun:) Kiitämme Petri Kaivantoa hyvistä huomioista ;) 

Oheinen keskustelu kaapattu fb:stä:

Petri Kaivanto

Suurpääomapiirien false flag -operaatio "Uusi Suomi" on rekrytoinut niin tyhmän päätoimittajan, että hän ei osaa tehdä asiallista juttua Hervannan historioitsijasta, tuosta aikamme suurimmasta klovnista ja sananvapauden marttyyristä Seppo Lehdosta, vaan käyttää häntä tekosyynä alhaisten poliittisten agendojensa ajamiseen. Häpeä, Markku Huusko, häpeä! Ja sinun hengenheimolaisesi, toimittajanrääpäleet ja muut umpityhmät tai tyhmää juonikkaasti teeskentelevät sopulipellet.

http://markkuhuusko.puheenvuoro.uusisuomi.fi/115805-nettia-kaytetaan-nyt-harskeihin-kampanjoihin

Nettiä käytetään nyt härskeihin kampanjoihin
markkuhuusko.puheenvuoro.uusisuomi.fi
Jotkut ovat keksineet alkaa käyttää sosiaalista mediaa törkeällä tavalla poliittiseen toimintaansa. Eritoten kokoomuslaisiin kohdistunut mustamaalauskampanja Facebookissa on tästä tuorein esimerkki. Se ei ole ainoa tapaus.Olen havainnut blogipalvelu Puheenvuorossa myös ilmiön, joka on vastaavanlaine...
Tykkää · · Älä seuraa julkaisua · Jaa · 7 tuntia sitten lähellä paikkaa Helsinki, Southern Finland
Rolf Fred Sormo tykkää tästä.

Rolf Fred Sormo Markku Huusko kirjoittaa asiaa, vaikka ei ketään nimeltä mainitsekaan. Eiköhän se koira älähdä, johon kalikka kalahtaa?
5 tuntia sitten · Tykkää · 2

Petri Kaivanto Missä kohtaa tässä on havaittavissa jotain asiaa, jolla olisi jotain tekemistä journalismin kanssa? Seppo Ensimmäinen Ryssänkurkuttaja Lehto pelleilee vähän Facebookissa, Ossi Persuntappaja Mäntylahti elämöi ja Huusko tekee tästä jotain uutista.
4 tuntia sitten · En tykkääkään · 1

Olavi Lehto Uudessa suomessa kommari- ja islammyönteisellä toimituksella markku huusko, sekä ossi mäntylahdella tullut vaalikakka ;) 

Ainoa joka on asian oikean laidan nähnyt on toistaiseksi:

Oheisen linkin lopuksi: http://ossimantylahti.puheenvuoro.uusisuomi.fi/115780-ehdokas-varo-viharyhmaa-facebookissa#comment-1693764

Suosittelen! 3.9.2012 01:46 Timo Pouru uusi 
Turhaa se Mantylahti murehtii.Kyllähän kaikki tietävät, ettei nykykokoomuksesta oikeasti tällaisia kommunismiin tai poliittiseen islamiin kriittisesti suhtautuvia poliitikkoja löydy,
3 minuuttia sitten · En tykkääkään · 1

Olavi Lehto .. tämä fb kertoo vastaavasta ongelmasta persujen kohdalla, mikä ilmenee tämänkin ketjun smp-aikojen "sormettajasta". ;) Markku Huusko ja asia samassa lauseessa on neuvostoaikojen vitsi ;).
noin minuutti sitten · En tykkääkään · 1

Olavi Lehto Muistetaan että usarin isänsä itkijä sai mitä on tilannut ;) .. saapahan nilkuttaa loppuikänsä ;)
muutama sekunti sitten · Tykkää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti