perjantai 17. tammikuuta 2014

Suomessa voisi alkaa ilmestymään "Alluh Akkubaarin Anaali Jammu-Setä aikamme Peräsmies" Pahkasika tyylinen uusi islamilaislehti missä valoitettaisiin kuinka al qaida ottaa kertasingon anaalistaan ja toimii rauhanuskonnon lähettiläinä kuten muutkin suvaitsevaisuudella ratsastavat?


Suomessa voisi alkaa ilmestymään monikulttuurisuutta valistava "Alluh Akkubaarin Anaali Jammu-Setä aikamme Peräsmies" Pahkasika tyylinen uusi
islamilaisuutta ruotiva lehti, missä valoitettaisiin, kuinka al qaida ja itseään räjäyttelevät terroristit ottavat kertasingon anaalistaan ja toimivat rauhanuskonnon lähettiläinä, kuten muutkin "suvaitsevaisuudella" ratsastavat, monasti kommunismin äidinmaidossaan juoneet tahot?

Tavoitteena saada oikea kuva islamista ja islamin äärisuuntauksista, sekä pohdiskelua siitä mikä on islamin ydin? 
Tarkoitus selvittää: Onko sellaista vai tuleeko kaikki "hanurista" ja mielivallasta; kuten lapsiavioliittoihin pakottaminen, ympärileikkaukset, sekä onko ko. ihmisoikeusrikokset jotenkin erikseen jollain kumman oikeutuksella sallittavia, jopa hovioikeuksien päätöksin islamin piiristä tulleille. 
Jos suomalainen tekisi vastaavia temppuja mm. ympärileikkauksia, niin katsottaisiin törkeäksi ruumiinvamman tuottamisiksi. Lapsimorsiamiahan taasen Suomen laki ei pääsääntöisesti hyväksy, mutta tiedämme, että tosiasioiden kirjaaminen tietyistä asioista on helposti "kanojen kiihotusta ja uskomattomien satujen häirintää"?

Päätoimittajakolleegioon puhtaaseen ja valistavaan islamistiseen annaaliin / vuosijulkaisuun "Peräsmiehen"-hengessä voisi ilmottautua esimerkiksi nimimerkeillä:

Kaikkien aikojen Jormien Jorma Jorma Kajahtanut Demlajohtaja suoraan Baader-Meinhoff-Stalin-Berijan leirijohdosta

Israellippu symboloikoon tässä yhteydessä järjettömyyttä mitä Israelissa ei suvaittaisi

Mika NKVD-Sairastyyppi Yad Siksi Shiitin Vashem & Saatanalliset säkeet Puna-armeijan korsuorkesterista.

Anaali Al Quida Happohyökkäys Prikaatin esileikkaaja Al Happo. 
( Tausta: Naiset säkitettävä ja koulunkäyntikielto on al qaidan ja muiden vastaavien islamistien viesti, se on muistettava).

Autolla-ajo on mm Saudi-Arabiassa kielletty. Muistamme myös julkiset teloitukset ja hirttäjäiset islamin valtapiiristä. Perusteena monasti länsimaiselle oikeuskäsitykselle vieraat tulkinnat "aviorikoksesta". 
Esim. raiskatut naiset, jos tekevät ilmiannon raiskauksestaan islamilaisissa maissa (käytäntö useissa islamilaisissa maissa), joutuvat he ruoskituiksi, vankilaan tai vielä pahempaa.

Tämän "annaalin" linja: Ylläpito suoraan Demla r.y:n anaalista ;) 

Hupaisinta on että Israelissa islamia ja ns. ääri-islamia vastaan toimitaan, mutta Suomessa yad vashem / demla-tahot toimivat islamin gloriaa henkuttaen. Liekö syynä ympärileikkauksien RL:n vastaisen toiminnan peittely vai se ettei ole vielä opittu, että nämä ns. seemien keskinäiset kähinät siirtyvät tänne kuten muualla euroopassa on jo käynyt mm. juutalaisten hautausmaiden häpäisyt jne. Ko. teot pyritään naamioimaan muiden kuin kun islamistien teoiksi ratsastamalla harhaisilla "neonatsi"-mielikuvilla. Menkää katsomaan Malmöä, Berliiniä jne. Kuka ja ketkä siellä pahoinpitelevät, raiskaavat jne? Minähän en sitä tiedä, enkä ainakaan saa epäilyjäni, jopa perusteltuja kirjata. Pitäisi varmaan lehdistömme mantran mukaan huutaa isoon ääneen "Natzis raus aus Deutchland" ;)?


Lehden tyylin takaisi portinvartijana Kanaali-Koskinen, jos on vapaana ;)? .. jollei ole harjoittelemassa Englannin ja Ranskan välisen kanaalin yliuintia Aurajoessa

-----------------------------------------------------------------------

Viite ja uutislähde:

TORSTAI 16. TAMMIKUUTA 2014


Helsingin Sanomat: Suomessa alkaa ilmestyä islamilainen nuortenlehti

Helsingin Sanomat: Suomessa alkaa ilmestyä islamilainen nuortenlehti 16.1.2014

Suomessa alkaa ilmestyä islamilaista identiteettiä vahvistava nuortenlehti.

Lehti ilmoittaa ideologiansa olevan "hillitty ja tasapainoinen, ja tavoitteena on tuoda harmoniaa uskonnon ja maallisen elämän välille".

Tarkoitus on kertoa etenkin Euroopan musliminuorista ja välittää ihmisille "oikea kuva islamista".

Lehden projektisihteeri Asmi Bahafid sanoo, että lehti voi käsitellä mitä aiheita tahansa, vaikka monissa islamilaisissa maissa yleistä ympärileikkausta.

"Voimme käsitellä kaikkia aiheita, ei pelkästään islamia tai arabikulttuuria, vaan vaikkapa monikulttuurisuutta ja länsimaalaisuutta", hän sanoo.

Lehti julkaistaan toistaiseksi vain Suomessa.

Bahafidin mukaan lehteä rahoittavat "Nuorten muslimien foorumi ry ja joukko sponsoreita". Hän ei halua luetella sponsoreiden nimiä.

Päätoimittaja on Bilal Sehli.

Anan aiheita ovat historia, profeetan elämä, kulttuuri, turismi, ruoka, islamilainen vaatetus, islamilaiset tarinat, vapaa-aika, teknologia, urheilu ja uutiset. Aiheena ovat myös dawa eli islamin kutsumus ja hadith eli islamilainen perimätieto.

Mukana on myös kilpailuja.

"Ana-lehti tekee lukijasta hyvännäköisen islamilaisella ja itämaisella tavalla ja antaa tätä kautta uuden merkityksen tyylikkyydelle", kertoo lehti itseään.
------------------------------------------------ 
http://uusi-uskontokunta-tulkaa-mukaan.blogspot.fi/
--------------------------------------------------------------------------